Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Владі не довірятимуть, поки вона не почне саджати - Гриценко

Четвер, 1 жовтня 2009, 21:43

Україні у кризових умовах потрібно створювати сприятливе середовище для розвитку внутрішнього ринку.

Про це заявив голова парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Анатолій Гриценко (НУ-НС) на прес-конференції у Львові, повідомляє його прес-служба.

"Потрібно створити сприятливі умови для того, щоб люди довіряли владі та приходили в Україну зі своїми грошима з-за кордону", - сказав він.

"Навіть люди, що працюють у реальному секторі економіки і володіють мільярдними статками сьогодні, на жаль, не можуть реально оцінити ситуацію", - вважає Гриценко.

Депутат зазначив, що "в одному зі своїх інтерв’ю Ігор Коломойський сказав, що криза закінчиться тоді, коли рівень споживання у світі повернеться до того, яким він був раніше".

"Однак такого не трапиться, бо цей рівень був створений безвідповідальними фінансовими пірамідами, кредитами та життям в борг, що вимірюється квадрильйонами доларів", - заявив він.

Гриценко порадив Коломойському, Ахметову, Пінчуку зрозуміти, що їм доведеться переорієнтувати свій бізнес на внутрішні ринки України, повернутися на батьківщину, наводити порядок в економіці та включати внутрішні ресурси, які запрацюють лише тоді, коли в країні існуватиме довіра до влади.

"Якби Стельмаха вчасно посадили за ґрати, усі знали б, що ніхто не має право гратися з гривнею. Якби посадили хоч когось з тих, хто переводить гроші передбачені на підтримку банківських установ на власні рахунки в офшори, ніхто б так не чинив", - зазначив він.

"Але поки цього не зроблено, довіри до влади не буде, не буде інвестицій і люди триматимуть свої заощадження у трьохлітровій банці", - вважає Гриценко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування