Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк каже, що "Рада-3" готова до роботи і йому нема чого ховати

Вівторок, 6 жовтня 2009, 11:21

Екс-голова Верховної Ради Арсеній Яценюк запевняє, що система "Рада" була модернізована ним на законних підставах.

"Система "Рада" була модернізована відповідно до чинного законодавства, і кошти, які були на це витрачені, не є таємницею", - сказав він у вівторок, відповідаючи на запитання журналістів.

Яценюк нагадав, що на впровадження нової системи "Рада" були спрямовані кошти, які він як спікер зекономив на своїх відрядженнях (літаючи рейсовими літаками замість чартерних).

"Більше того, я вимагаю, щоб правоохоронні органи, якщо їм це цікаво, – і, в першу чергу, прокуратура, – подивилися... Ну, чому ми будемо ховати це?", - зазначив екс-спікер.

Крім того, Яценюк висловив думку, що парламентські фракції не зацікавлені у введенні в експлуатацію системи "Рада-3", оскільки таким чином вони втратять контроль над голосуванням членів фракцій.

Він підкреслив, що система "Рада-3" готова до роботи, пройшла експертну перевірку, в результаті якої отримані відповідні сертифікати.

За словами Яценюка, ця система може бути введена в дію лише розпорядженням спікера, без рішення регламентного комітету, оскільки це питання суто технічне.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування