Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Балоги заявили, що його розбазарювання грошей взято зі стелі

Середа, 7 жовтня 2009, 16:51

Звинувачення щодо розбазарювання коштів, зокрема екс-главою секретаріату президента Віктором Балогою, в ЄЦ називають "інформаційною маніпуляцією".

Так прес-секретар лідера Єдиного Центру Юлія Єршова прокоментувала звинувачення з боку заступника глави МВС Геннадія Москаля.

"Сьогоднішня заява начальника кримської міліції Геннадія Москаля щодо охорони Віктора Балоги співробітниками Управління державної охорони є черговим прикладом інформаційної маніпуляції, вкинутої "Народною самообороною", - заявила вона.

Вона підтвердила, що розпорядженням президента України у період роботи Балоги на посаді керівника Секретаріату президента було надано державну охорону.

За її словами, президент не скасував своє рішення і після того, як Балога припинив працювати на Банковій, очевидно, маючи на те вагомі підстави. Термін дії розпорядження спливає наприкінці року.

Єршова зазначила, що наведена Москалем сума, в яку нібито обходиться ця охорона, взята зі стелі і є явною спекуляцією.

Вона також звернула увагу, що Москаль, як і організація "Народна самооборона", ніколи не переймалися доказовою основою "своїх гучних і брехливих звинувачень".

Водночас Єршова нагадала, що Москаль продовжує поєднувати депутатські повноваження з іншою роботою.

"ЄЦ уже звертав увагу голови Верховної Ради на необхідності негайного припинення такого суміщення. У будь-якому випадку, Москаль не має морального права говорити про чесність і порядність, поки сам не підтвердить ці риси в собі", - зазначила Єршова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування