Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ випустить Порошенка з "тіні", а Ющенко отримає від нього "ресурс"?

П'ятниця, 9 жовтня 2009, 10:17

Усі незгодні на "пакетне" голосування за кадрові призначення в уряд готові віддати голоси за Петра Порошенка як міністра закордонних справ.

Але БЮТ наполягає: або "пакет", або нікого, - пише "Сегодня".

Зміна зовнішньої політики, судячи з усього, не була пріоритетом президента Віктора Ющенка в ситуації з пропозицією кандидатури Порошенка на керівництво МЗС.

"Їхні відносини, один час зіпсовані, останнім часом налагодилися, хоча й не стали такими ж близькими, як у 2004-2005 роках", - розповіло газеті джерело в секретаріаті президента.

"Порошенко спробував зблизитися з (прем'єром) Тимошенко, але обпікся – вона пообіцяла йому посаду віце-прем'єра, але обіцянку не виконала", - додало джерело.

"Тож нове потепління відносин президента з колишнім головою РНБО виявилося вигідним обом: Порошенко нарешті отримав шанс вийти з політичної тіні, а Ющенко – фінансову підтримку і медіаресурс "5 каналу" напередодні президентських виборів", - зазначив співрозмовник газети в СП.

Коментуючи припущення про те, що БЮТ готовий голосувати за кандидатуру Порошенка в обмін на президентські голоси за інших міністрів, співрозмовник сказав:

"Я думаю, Тимошенко дасть команду голосувати за нього і без усяких умов. Якщо після "кидка" з віце-прем'єрством вона ще й "кине" Порошенка з МЗС, то отримає до виборів такого ворога, що їй мало не здасться".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування