Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і "Фронт" Яценюка стали торговими марками

П'ятниця, 9 жовтня 2009, 20:50

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк зареєстрував однойменний товарний знак за трьома класами.

Зокрема, це друковані видання, канцелярські товари, реклама, освіта та розваги.

Як зазначається в останньому номері Відомостей про видачу свідоцтв України на знаки для товарів і послуг держпідприємства Укрпатент, заявка Яценюка була подана у грудні минулого року і задоволена в кінці вересня цього року.

Яценюк також зареєстрував ТМ "Фронт змін".

Згідно з даними Укрпатенту, за лідером "Фронту змін" також числяться ТМ "Союз демократичних сил", ТМ "Союз демократических сил" і його скорочене найменування "СДС".

Згідно з інформацією відомства, менше часу йому знадобилося для реєстрації товарного знака "Тимошенко" за заявкою прем'єра Юлії Тимошенко: заявка була подана у середині липня, а задоволена у кінці серпня цього року.

ТМ "Тимошенко" зареєстрований за чотирма класами: три з них збігаються з класами, за якими зареєстровано ТМ "Фронт змін", а четвертий - телевізійне мовлення, агентства новин послуги агентств телефонного інформування, надання чатів в інтернеті та інше.

Згідно з базою даних "Укрпатенту", це перший товарний знак Тимошенко.

У президента Віктора Ющенка набагато більше ТМ: "Блок Ющенка", "Вiктор Ющенко", "Ющенко", "В.Ющенко", "За Ющенка", "Блок "Наша Україна", "Блок Ющенка "Наша Україна" і "Виборчий блок Вiктора Ющенка "Наша Україна" і відомий малюнок із сонцем.

Проте всі вони були зареєстровані у 2002-2005 роках, при цьому деякі з них заявнику довелося чекати понад три роки.

На запит про торгові знаки, заявником яких виступає лідер Партії регіонів Віктор Янукович, база даних повідомляє про відсутність будь-яких записів.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування