Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко достукався до НАТО

Вівторок, 3 листопада 2009, 08:36

Країни НАТО отримали циркуляр щодо епідемічної ситуації в Україні і вже почали надавати гуманітарну допомогу.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ України.

"У відповідь на звернення міністра закордонних справ України Петра Порошенка Євроатлантичний координаційний центр реагування на катастрофи Міжнародного секретаріату НАТО (ЄАКЦРК) розповсюдив спеціальний ситуаційний циркуляр серед країн-членів та партнерів Альянсу", - сказано в повідомленні

У цьому циркулярі міститься "детальна інформація про стан ситуації в Україні у зв’язку з поширенням епідемії грипу та нагальні потреби нашої держави у цьому зв’язку".

"Станом на 2 листопада, реагуючи на цей циркуляр Міжнародного секретаріату НАТО, члени Альянсу розпочали надавати гуманітарну допомогу Україні", - повідомляє МЗС.

Так, Польща та Словаччина вже надали першу гуманітарну допомогу, зокрема 200 тис. медичних респіраторів і масок, препарат "Таміфлю", спеціальні окуляри тощо

"Очікується, що ближчим часом, відповідно до інформації Євроатлантичного координаційного центру низка інших країн-членів НАТО нададуть гуманітарну допомогу народові України - країни-партнера по Альянсу", - сказано в повідомленні МЗС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...