Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: крім брудної балаканини ніхто ні на що не здатен

Вівторок, 3 листопада 2009, 12:41

Прем'єр Юлія Тимошенко не коментує звинувачення Партії регіонів у тому, що вона звезла людей на Майдан напередодні епідемії.

Під час виступу Тимошенко в парламенті щодо епідемії грипу регіонал Стоян звинуватив її у тому, що вона не так працює, бо Україна займає перше місце за розмахом кризи, а тепер і за епідемією грипу.

Він також нагадав прем'єру, що та звезла на Майдан людей, знаючи про епідемію грипу.

"Я хотіла отримати поради. Але зрозуміла, що крім брудної політичної болтовні ніхто ні на що не здатен", - обурилась Тимошенко.

Вона також прозвітувала, що 500 мільйонів використані на закупівлю тамі-флю, антибіотиків, апаратів вентиляції легенів та 37 лабораторій з визначення грипу для всіх регіонів.

"500 мільйонів використовують виключно на закупівлю тамі-флю, антибіотиків та пошив масок, а крім того апарати вентиляції легенів, бронхоскопи, обладнання, яке потрібно при захворюванні легенів. Дуже ощадно відносимося до кожної копійки", - запевнила прем'єр.

Вона також повідомила, що 2 мільйони погонних метрів марлі виділені і пов'язки "шиються на зонах".

"В кожній області задіяні всі потужності для пошиття пов'язок, якщо за десять днів буде пошито масок удвічі більше, ніж населення, то ми суттєво захистимо населення", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування