Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку пропонують надзвичайний стан

Вівторок, 3 листопада 2009, 15:26

Губернатор Чернівецької області Володимир Куліш вважає необхідним ввести надзвичайний стан в епідеміологічних областях, а можливо і в усій країні.

Про це він заявив у Львові під час наради президента з медфахівцями, представниками Міноборони та МНС, губернаторами дев’яти областей, де оголошено карантин.

Також Куліш попросив президента дати доручення стосовно зміни системи оплати праці медпрацівникам "у зв’язку з посиленим режимом роботи", повідомляє прес-служба "Нашої України".

Губернатор Івано-Франківської області Микола Палійчук повідомив, що з середи в області введений карантин, розпочалась інформаційна робота, що наразі дало позитивний ефект.

"Кількість звернень зменшилась. Але, на жаль, за вчорашню добу було два смертних випадки", - зауважив він.

При цьому Палійчук звернув увагу на посилення безпеки медиків: "У нас був випадок, коли померла медсестра, яка надавала допомогу. Було б доцільно, щоб медичні працівники профілактично могли приймати препарати".

"Адже поки що ми їх отримуємо виключно для хворих, а люди працюють у посиленому режимі, "на ногах", цілодобово", - пояснив він.

У свою чергу губернатор Тернопільської області Юрій Чижмарь наголосив, що під час боротьби з епідемією не фінансуються держустанови – не виділяються кошти на транспорт, телефоні розмови, вимикають світло. Все це значно погіршує умови роботи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування