Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин просить "НУ-НС" не втягувати Раду в свої розбірки

П'ятниця, 6 листопада 2009, 09:49

Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликає фракцію "НУ-НС" визначитися з лідером фракції.

Про це він сказав у відповідь на слова членів фракції "НУ-НС" Андрія Парубія і Анатолія Матвієнка.

Так, Парубій звернувся до Литвина з вимогою оголосити з трибуни рішення фракції "НУ-НС" про зняття Миколи Мартиненка з посади лідера фракції.

У відповідь на це Матвієнко заявив, що робочою групою політради блоку було встановлено більше 10 пунктів фальсифікації у документі з 38 підписами депутатів за зміну керівництва фракції.

На це Литвин закликав фракцію "НУ-НС" не втягувати Верховну Раду в розбірки всередині фракції.

"Коли я отримав набір протоколів з підписами народних депутатів, я направив цей документ до відома керівнику профільного комітету, заступникам голови Верховної Ради і до фракції", - повідомив спікер.

"Після того я отримав звернення від другої частини фракції. Я також його направив до відома тим особам, про які сказав", - додав Литвин.

При цьому спікер попередив: "Якщо ви будете передавати голові Верховної Ради протоколи засідання груп у вашій фракції, то вибачте, мені більше нічим займатися, як читати ваші документи".

"Якщо документ прийнятий в установленому порядку, то в установленому порядку будуть і відповідні дії. Почекаємо, коли цей документ надійде на розгляд, а зараз беремо до відома. А між собою визначиться, хто у вас буде старостою", - додав Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...