Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: Герман "пресує" канали, замітаючи сліди до Межигір’я

Середа, 2 грудня 2009, 08:49

БЮТ заявляє, що "регіоналка" Ганна Герман намагається заблокувати інформацію про здобуття лідером Партії регіонів Віктором Януковичем будинку в "Межигір’ї".

"Герман "пресує" телеканали з метою заблокувати будь-яку інформацію про крадіжку лідером Партії регіонів Януковичем-Межигірським однойменної території в 140 гектарів у Київській області", - заявляє прес-служба БЮТ.

"Відомості про це прес-служба БЮТ отримує з різних джерел. Ганна Герман та інші впливові регіонали обробили вже всіх власників телеканалів, продюсерів та редакторів", - йдеться в заяві.

За словами БЮТівців, "табу на цю тему свободословолюбива пані Герман вимагає не лише у випусках новин, але і навіть в політичних ток-шоу".

"Ведучих "ласкаво просять" не ставити питання про Межигір’я самим, а в разі, якщо воно поставатиме з ініціативи інших – перемикати увагу аудиторії на якісь інші, приємніші для Віктора Федоровича теми", - стверджує БЮТ.

"Такий тиск пояснюється тим, що розмови про Межигір’я надто негативно впливають на психологічний стан Януковича", - заявляє прес-служба БЮТ.

У Блоці Юлії Тимошенко "сам факт наявності у людини подібної емоції вважають позитивним".

БЮТівці сподіваються, "що дискомфорт у лідера ПР викликаний все ж таки соромом за вкрадене, а не страхом за те, що рано чи пізно він таки муситиме повернути державі привласнений шмат Київської області – трохи менший за Монако, але в чотири рази більший за Ватикан".

Як відомо, у вівторок Герман заявила, що БЮТ намагається зірвати парламентські слухання з питань свободи слова.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...