Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пообіцяла Єворпі чесні вибори

Середа, 9 грудня 2009, 13:32

 Прем‘єр Юлія Тимошенко заявляє, що зробить усе для проведення в Україні демократичних виборів.

Про це вона сказала під час зустрічі з президентом Європейської Народної Партії Вільфредом Мартенсом, повідомляє прес-служба Кабміну.

Тимошенко запевнила Мартенса, що "її уряд робитиме все, щоб президентські вибори в Україні відбулися у відповідності до європейських та демократичних принципів - чесно та прозоро".

У свою чергу Мартенс побажав Тимошенко успіху на президентських виборах.

"Ви справді готові очолити Україну і вести її вперед як президент. А ми в Європейській Народній Партії, як завжди, готові допомогти Вам модернізувати Україну, зміцнити її європейське покликання, повернути економічне зростання та забезпечити добробут для всіх її громадян", - зазначив він.

У рамках робочого візиту до Німеччини Тимошенко також зустрілася з президентом Європарламенту Єжі Бузеком.

Під час зустрічі Бузек запевнив Тимошенко у підтримці дій уряду України на шляху політичної та економічної інтеграції до Європейського Союзу.

Звертаючись до Тимошенко, Бузек заявив: "Важкі часи потребують cильних лідерів. Ви маєте всі можливості, щоб  вести України до ЄС".

У свою чергу прем'єр підкреслила незмінність курсу України до ЄС і запевнила Бузека, що її уряд докладе усіх зусиль для того, щоб президентська кампанія в Україні була чесною і прозорою та відповідала європейським стандартам.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування