Жванія урочисто присягнув скидати Тимошенко

Вівторок, 2 березня 2010, 19:40

Депутат від НУ-НС Давид Жванія у середу буде голосувати за відставку уряду Юлії Тимошенко.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live.

"Я урочисто заявляю тут на ефірі, що в середу я особисто, Давид Важаєвич Жванія, буду голосувати за відставку уряду. І можу чітко аргументувати, чому я це буду робити", - заявив депутат.

"Це все блеф. Оце все, що бачить глядач - це все блеф. Цього не існує, це обман. Я не хочу, щоб обманювався весь народ за рахунок інтересів одного, двох, трьох або п'яти осіб. Це психоз навіть", - підкреслив Жванія.

"Реально, де-факто коаліції не існує, і вона існувати не може, тому що прем'єр пішла в опозицію і сказала, що ніколи працювати не буде, і вже нанесла такі образи, що президент і прем'єр разом працювати не можуть", - вважає він.

"226 голосів у нас немає. Далі займатися війною, яка доведе країну до краху, ніхто не збирається, якщо є амбіції однієї чи двох людей", - підкреслив депутат.

"Вона програла вибори. Крапка. Йди в опозицію красиво, і ми б пішли з нею, якби таке рішення було прийнято, якщо б це все не було доведено до цирку, за яким спостерігає вся країна і весь політикум", - заявив Жванія.

Він також закликав своїх колег у середу вчинити так само.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування