Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівець натякає, що "тупі міліціонери" намагалися зробити його "тушкою"

Середа, 9 червня 2010, 21:44

На членів фракції БЮТ здійснюються "гоніння".

Про це заявив депутат від БЮТ Костянтин Бондарєв в ефірі Шустер Live, на громадську приймальню якого в середу здійснили напад представники правоохоронних органів.

"Я член фракції БЮТ. Сьогодні йдуть гоніння на членів фракції БЮТ, з переконаннями, що ми повинні бути тушками. Я заявляю, що тушкою не буду", - сказав він.

"Це не проблема того, що помилилися дверима. Це системна проблема... Я не отримав взагалі жодного документа, жодного пояснення. Наскільки я знаю ні в інтернеті, ні в ЗМІ, пояснення цього інциденту взагалі не було", - зазначив він.

На думку Бондарєва, це відбулося "не тільки через те", що він депутат: "Абсолютно недавно, 19 травня, я очолив київську обласну партійну організацію ВО "Батьківщина". Почав проводити ряд системних реформ. Проводимо чітку кадрову політику".

"Але сьогодні намагаються зламати людей, які можуть системно працювати. І це був тільки перший дзвіночок", - вважає депутат.

"В результаті чого це відбулося? А ви знаєте, хто мій особисто опонент по партії? Тобто, хто керує Партією регіонів у Київській області. Товариш Бойко (Юрій Бойко, міністр палива та енергетики). А коли це сталося? Коли суд виніс рішення, про те, щоб його партнерові повернути 6 мільярдів доларів", - зазначив Бондарєв.

"Впевнений в тому, що виконавці, "тупі" міліціонери, які дійсно вирішили вислужитися перед керівництвом і таким чином спробувати схилити на бік влади ще одного депутата", - заявив Бондарєв.

Депутат також зазначив, що в заяві, коли його запитали, кого він підозрює "у скоєнні цього злочину", він написав: "Керівника головного управління податкової міліції України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...