Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров взявся "не поспішаючи" вирішити проблему медицини

Середа, 9 червня 2010, 22:25
Уряд налаштований реформувати медичну галузь і готовий скористатися послугами найкращих європейських експертів.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров під час робочої зустрічі з послом Австрії в Україні Маркусом Вукетічем, повідомляє прес-служба Кабміну.

У зустрічі також взяли участь представники австрійської компанії "Фамед інженірінг", які виконують в Україні контракт на оснащення сільських медичних закладів.

Глава уряду поінформував австрійську сторону про те, що зараз в Україні є надзвичайно актуальним питання радикального оновлення медичної галузі.

За його словами, досі спроби модернізувати сферу охорони здоров'я були "безсистемними, мозаїчними і не давали ефекту".

"В Україні є проблема радикального оновлення медицини. Поки що всі наші намагання були епізодичними. Наприклад, проект з австрійською стороною: безсистемне, непідготовлене рішення привело до того, що на пройденому етапі проекту ми проблему сільської медицини не вирішили", - зазначив прем'єр.

"Для нас принципово грамотно планувати проекти і діяти за принципом: "не поспішаючи, але напевне", і системно вирішувати проблеми відповідно до наших можливостей і пріоритетів", - наголосив Азаров.

Крім того, він висловив переконання в необхідності активізувати двосторонні відносини з Австрією та нарощувати обсяги взаємного товарообігу.

"Азаров запевнив, що Україна має намір виконувати всі державні зобов'язання попередніх періодів, які не протирічать українському законодавству", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування