Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко відкриє "школу молодого бійця"

Неділя, 4 липня 2010, 23:36
"Батьківщина" буде перетворена на партію "європейського типу".

Про це заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко в ефірі програми "Чорне та біле" на телеканалі ТВі.

"Ми поставили перед собою досить важке завдання - перетворити партію лідерського типу, а наша партія і всі інші партії в Україні, саме лідерського типу...ми хочемо створити справжню, демократичну, сильну партію європейського типу", - сказала вона.

"Ми хочемо в партії започаткувати всі класичні демократичні процедури, які є в європейських партіях. Наприклад, праймеріз - це коли обирається на конкурентній основі всі керівники. Починаючи від районного осередку, закінчуючи лідером партії", - зазначила Тимошенко.

На питання, хто може стати її конкурентом у боротьбі за лідерство в партії, Тимошенко відповіла: "Демократичність в тому й полягає, що ніхто не знає, хто буде конкурентом".

"Якийсь осередок в Кіровоградській чи Дніпропетровській області, в Криму, може висунути молодого лідера...Ця конкуренція прекрасна, я її повністю вітаю", - додала вона.

"Ми хочемо створити на базі нашої партії спеціальну школу молодого лідера, де ми зможемо навчати безкоштовно всіх молодих людей, які захочуть своє життя пов'язати з політикою", - повідомила Тимошенко.

"Навчаючи людей, ми будемо також формувати кадровий резерв в партії", - сказала лідер "Батьківщини".

Крім того, Тимошенко повідомила, що її партія буде децентралізована: "Ми хочемо у вересні місяці на великому з'їзді прийняти зміни до статуту про децентралізацію"

За її словами, осередки партії будуть "самостійно формувати кадрову політику, самостійно формувати своє бачення щодо депутатського корпусу, самостійно відпрацьовувати тактику і стратегію своєї поведінки в кожному конкретному регіоні, координуючи це з загальною стратегією".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...