Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко побачив, як Хорошковський поміряв опозиції тиск

Середа, 7 липня 2010, 18:05
 

Віце-спікер парламенту Микола Томенко вважає, що парламентська опозиція розділена на реальну та задекларовану.

Так він прокоментував провал голосування за відставку голови СБУ Валерія Хорошковського.

Томенко вважає, що парламентська опозиція на сьогодні "розділена на реальну опозицію та таку собі хитру "телевізійну" опозицію".

"Тож, якщо ви хочете перевірити не задекларовану, а реальну опозиційність тих чи інших політичних сил слідкуйте за голосуваннями у Верховній Раді", - наголосив Томенко.

"Щоб хто не говорив, а практична парламентська діяльність є реальною оцінкою того, які політичні сили не лише заявляють, а й діють як опозиція", - вважає Томенко.

Він також додав, що "принципова послідовна позиція і реальна опозиційність визначається діями, а не деклараціями".

Він також нагадав, що не один тиждень йшли розмови про вплив Хорошковського на перерозподіл телевізійного ринку на користь братської до нього групи каналів "Інтер", прямий конфлікт інтересів голови СБУ на користь не держави, а "РосУкрЕнерго".

"Однак, голосування засвідчило, що серед 153 народних депутатів, які підтримали ідею звільнення голови СБУ за вище означені незаконні дії, не виявилося більшості депутатів партії Віктора Ющенка "Наша Україна", представників "Єдиного центру", прихильників Арсенія Яценюка у фракції", - зауважив Томенко

"Власне, і сам голова фракції Микола Мартиненко, який "б'ється" за статус лідера опозиційної фракції вирішив підтримати Валерія Хорошковського", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування