Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З подачі депутатів міліція переслідує українську порнозірку

Середа, 1 вересня 2010, 12:23

Група депутатів ініціювала розслідування щодо української порноактриси Анастасії (псевдонім Wiska).

Про це пише Сегодня.

Проти порнозірки було порушено кримінальну справу за звинуваченням у поширенні порнографії, після чого Анастасія та її чоловік Олександр виїхали з рідної Феодосії, щоб уникнути арешту.

Розслідування "справи Віскі" ініціювали депутати - представники майже всіх фракцій підписали відповідне звернення до генпрокурора і голови МВС.
 
Зокрема, депутати стурбовані тим, що Олександр та Анастасія "своїми діями переконують нашу молодь, що заняття нетрадиційним сексом та проституцією - це нормальне явище і, більше того, дохідна справа, без сорому повідомляючи в ЗМІ про свої гонорари за заняття проституцією і участь у виготовленні і розповсюдженні порнографічної продукції".

Фото "Сегодня"

Сама Анастасія розповіла, що вони з чоловіком уникли арешту "тільки завдяки щасливому випадку".

"Ми вже їхали у бік Києва, коли нам на півдорозі подзвонили по телефону з проханням відкрити двері для обшуку за ордером, виданим судом... Так що був обшук чи ні, ми не знаємо. Але до цього ми з Сашею двічі були на допитах в міліції", - сказала вона.

"Раніше до нас не раз приходили з опікунської ради і дивилися умови проживання дітей, розпитували сусідів. Я не можу спати спокійно, боюся, що можуть забрати моїх дітей. Зараз ми змушені переховуватися", - додала Анастасія.

У Феодосійському райвідділі міліції підтвердили, що після перевірки було порушено кримінальну справу - ті матеріали, які є в їхньому розпорядженні, визнані порнографією.

У свою чергу чоловік порнозірки Олександр стверджує, що весь "компромат" на них - це ксерокопії статей з української преси.

"Так, ми раніше, не соромлячись, розповідали про те, як Настя одна залишилася з дитиною, і чому вона стала зніматися у порнофільмах", - сказав він.

"Але нічим подібним ми після народження нашого другого сина Оскара зараз не займаємося. У мене є бізнес у Росії, я займаюся виготовленням металоконструкцій, і нам на життя цілком вистачає", - додав Олександр.

"Якби наші депутати більше дбали про громадян, то багато дівчат не займалися б проституцією і не їздили б до Європи зніматися в порно", - вважає Анастасія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування