Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чечетов думає, що Тігіпку нічого не загрожує, бо він сидів поруч з Азровим

П'ятниця, 3 вересня 2010, 15:56

"Регіонал" Михайло Чечетов запевняє, що коаліція не підтримає ініціативу фракції КПУ про відставку Сергія Тігіпка з посади віце-прем'єра.

За словами Чечетова, судячи з того, що в п'ятницю було презентовано новий проект Податкового кодексу і на прес-конференції разом були присутні прем'єр Микола Азаров і Тігіпко, жодних суперечностей немає.

"Те, що там сидів Тігіпко і взяв відповідальність за нього (проект Податкового кодексу), це означає, що відповідь очевидна", - додав Чечетов, повідомляє УНІАН з посиланням на Обком.

За його словами, "якщо Тігіпко представляє Податковий кодекс, то зрозуміло, яка доля очікує на проект постанови щодо його відставки".

Він зауважив, що у фракції КПУ є своя позиція, і там "люди мають смаки менш ринкові і більше налаштовані на держрегулювання".

Чечетов визнав, що з цього питання є розбіжності між фракціями Партії регіонів і КПУ.

"Ми розходимося з КПУ і по низці питань щодо проведення економічних реформ. Вони мають свою позицію, і це їхнє право. Ми не причісуємо всіх під одну гребінку, всю нашу коаліцію. Але, в той же час, є спільна позиція з основних питань" , - запевнив Чечетов.

На його думку, найближчим часом сценарій відставки Тігіпка за рахунок фракції КПУ і опозиційних фракцій не може бути реалізований.

Як відомо, раніше перший секретар Донецького обкому КПУ Микола Кравченко заявив, що 7 вересня на засіданні фракції Компартії буде вирішено, в якій формі комуністи висунуть вимогу про відставку Тігіпка.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: