Фірташ уже хоче взяти на себе відповідальність за "ношу" Азарова

Вівторок, 7 грудня 2010, 09:57

Голова федерації роботодавців бізнесмен Дмитро Фірташ заявляє, що роботодавці готові розділити відповідальність з урядом за здійснення реформ. 

Про це він сказав під час зустрічі з прем'єром Миколою Азаровим та головою Ради Федерації роботодавців України Дмитром Олійником, повідомляє прес-служба уряду.

"Ми розуміємо, що ноша реформ дуже тяжка, але водночас чудово розуміємо, що не можна допустити банкрутства країни. Тому готові частину відповідальності за здійснення реформ брати на себе", - заявив Фірташ.

Сторони домовились здійснювати моніторинг запровадження податкової реформи і здійснювати постійні консультації щодо необхідного коригування норм Податкового кодексу, яке визначиться практикою.

"Ми зацікавлені, щоб впровадження Податкового кодексу в життя відбувалось з мінімальними проблемами, тому постійно будемо дослухатися до пропозицій практиків та експертів, громадськості", - наголосив Азаров..

 
Фото прес-служби Кабміну

Азаров доручив включити представників сторони роботодавців у всі робочі групи, координаційні ради, які займаються і будуть займатися підготовкою та впровадженням реформ, вдосконаленням законодавства.

Також роботодавці будуть залучені до проведення бізнес-форумів, в яких ініціатором чи організатором виступає держава.

Як відомо, Фірташа нещодавно було обрано головою об'єднання організацій роботодавців - Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні (СПО).

Він також представляє Федерацію роботодавців України у Національній тристоронній соціально-економічній раді при президенті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News