Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Парубій уже очікує, що його посадять

П'ятниця, 4 березня 2011, 19:16

Депутат від НУНС Андрій Парубій вважає, що з нього можуть зняти депутатську недоторканність і посадити до Лук'янівського СІЗО.

Про це він заявив Gazeta.ua, коментуючи інформацію про можливість зняття з нього депутатської недоторканості.

"Я думаю, що це (скасування недоторканності) цілком реально. І допити, на які мене викликали, - це подальша підготовка Генпрокуратури до подання щодо зняття з мене депутатської недоторканності", - зазначив він.

На думку Парубія, основна причина такого переслідування - політична.

Він також не виключив розвиток подій, що в разі зняття з нього депутатської недоторканості його можуть посадити за ґрати.

"Я думаю, що є усі підстави думати, що слідство може прийняти рішення про застосування по відношенню до мене запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Висока ймовірність цього є", - додав "НУНСівець".

Водночас, на питання, чи набереться необхідна кількість голосів у Верховній Раді для зняття з нього депутатської недоторканості, Парубій зазначив, що його фракція точно не підтримає цю ініціативу.

"Мені важко відповідати на це запитання. Моя фракція, очевидно, голосувати не буде. Напевно, депутати з фракцій Партії регіонів, комуністів та Блоку Литвина можуть більш детально відповісти на це питання", - резюмував опозиціонер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...