Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук обіцяє, що референдум таки буде

П'ятниця, 8 липня 2011, 23:04

Конституційні зміни і новий текст Конституції буде винесено на всеукраїнський референдум.

Про це повідомив екс-президент, глава експертної групи з підготовки Конституційної асамблеї Леонід Кравчук в ефірі Шустер Live.

"Президент, і його адміністрація, ні разу не телефонував з якимись пропозиціями, щоб ми внесли їх в концепцію. Я не знаю, як буде далі. Я не можу гарантувати, але на сьогодні так", - розповів він.

"Те, що ми запропонуємо, може не сподобатись президенту чи Верховній Раді, які будуть приймати цю Конституцію, але, для того щоб ми були чесними відкритими перед народом, кожен член Конституційної асамблеї підпише і подасть письмовий документ, в якому скаже: з чим він погоджується, а з чим ні", - розповів екс-президент.

Кравчук наголосив, що це буде оприлюднене.

"Якщо після цього комусь не сподобається, то люди побачать, який текст був напрацьований, і який прийнятий Верховною Радою", - зазначив він.

"Я знаю, що винесення на референдум тексту - це складне питання, його треба відпрацювати, але ми будемо пропонувати конституційні зміни і новий текст на всеукраїнському референдумі. Щоб нікому не було спокуси говорити: що рішення політбюро або рішення вождя важливіше, ніж Конституція", - заявив глава експертної групи з підготовки Конституційної асамблеї.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування