Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До справи Тимошенко долучили розслідування "Української правди"

Четвер, 4 серпня 2011, 11:17

Суд долучив до справи матеріали "Української правди" стосовно впливу адміністрації президента на процес над Юлією Тимошенко.

Відповідне рішення ухвалив суддя Родіон Кірєєв безпосередньо в залі, задовольнивши частково клопотання Тимошенко.

Водночас суд відмовив їй у залученні до процесу у якості свідків журналістів, які вели дане розслідування.

Крім того, Тимошенко просила, щоб відповідні факти були взяті до уваги при оцінці обставин порушення кримінальної справи проти неї, а також враховувалися би "при кінцевому винесенні рішенні судом".

"Після того, як Тетяна Корнякова дала чесні, справедливі свідчення, я розумію, що на неї почався тиск і її коментарі почали розсилатися з комп’ютерів адміністрації президента", - сказала вона.

"Я з першого дня публічно заявляла про те, що це не кримінальний процес, а політична розправа, але у мене до певного часу не було формалізованих доказів впливу адміністрації президента на процес", - додала Тимошенко.

У свою чергу сторона обвинувачення заявила, що з’ясування обставин журналістського розслідування УП належить до компетенції правоохоронних органів.

Як відомо, "Українська правда" з’ясувала, що коментарі заступника генпрокурора Тетяни Корнякової, яка свідчила у суді по Тимошенко, надсилалися з комп’ютерів адміністрації президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування