Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Відомства Колеснікова розселяють у шикарному бізнес-центрі

Понеділок, 8 серпня 2011, 14:52

Низка держпідприємств, підпорядкованих віце-прем’єру Борису Колеснікову, орендували офіси в бізнес-центрі "Парус" у Києві.

Як повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель", ці підприємства уклали угоди про оренду приміщень з ТОВ "П.М.А." на загальну суму 1,40 мільйони гривень.

Згідно з конкурсною документацією, ДП "Дирекція з капітального будівництва і реконструкції Міжнародного аеропорту "Донецьк" за 405 тисяч гривень орендувало на серпень-грудень "5-9 кабінетів у т.ч. приймальня" загальною площею 120 – 150 квадратних метрів.

Підприємство, яке відповідає за реконструкцію донецького аеропорту, має юридичну адресу у Донецьку.

ДП "Льодові арени" заплатить за оренду 120 тисяч гривень.

Як відомо, це підприємство, крім будівництва льодових площадок, також відповідає за зведення вертолітної площадки поряд з музеєм Шевченко в Каневі.

Нацагентство з Євро-2012 заплатить ТОВ "П.М.А." 879 тисяч гривень.

Також Нацагентство заплатить ПрАТ "Мандарин Плаза" 148 тисяч гривень за оренду до кінця 2011 року конференц-залу площею до 155 квадратних метрів, місткістю до 150 осіб.

Як відомо, Колесніков вважає виправданим розміщення Нацагентства з питань Євро-2012 в "Парусі", незважаючи на дорогу оренду.

"Вся оплата за перебування цього агентства не складає і однієї сотої відсотка підготовки, а це обличчя нашої країни", – заявляв віце-прем’єр.

Засновниками ТОВ "П.М.А." є Юрій Бобер і кіпрський офшор "Лусіна лімітед". Раніше у цієї ж компанії орендував офіс НСК "Олімпійський" по $75 за квадратний метр.

Бізнес-центр "Парус" належить Дмитру Фірташу, там же орендує приміщення його компанія "Group DF".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...