Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кирило приїхав у "особливе місце"

Субота, 1 жовтня 2011, 20:13

Патріарх Московський і всієї Русі Кирило у суботу прибув до Чернівців.

Як повідомляє Управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Чернівецької ОДА, у Чернівецькому аеропорту патріарха зустріли Чернівецький губернатор Михайло Папієв, заступник голови облради Валентин Маніліч, секретар міськради Віталій Михайлишин.

Зійшовши з трапу літака, Кирило висловив радість у зв'язку з можливістю відвідати "це абсолютно особливе місце, пов'язане з дуже складною, непростою історією, але позначене дивовижно стійким стоянням людей за православну віру".

Як підкреслив він, саме завдяки православній вірі "в народі розвинулася особлива сила духу, і ми знаємо, що всі історичні перипетії люди переживали і перемагали саме тому, що грунтувалися на вірі православній", передає Інтерфакс.

У суботу він відвідає єпархіальне управління і здійснить всенічне бдіння у Свято-Духовому кафедральному соборі Чернівців.

У неділю патріарх Кирило здійснить освячення Троїцького собору Вознесенського Банченського чоловічого монастиря та Божественну літургію, а також візьме участь у відкритті будинку дітей-інвалідів при обителі. У той же день він повернеться до Москви.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...