На річниці Майданів не повинно бути символіки - активісти

Вівторок, 15 листопада 2011, 21:35

Використання партійної символіки під час святкування річниці Помаранчевої революції і Податкового Майдану буде провокацією.

Про це йдеться в заяві Коаліції учасників Помаранчевої революції.

В організації уточнили, що продовжують консультації з лідерами громадських організацій, які відзначатимуть річницю Помаранчевої революції і Податкового Майдану.

Загалом досягнуто порозуміння у баченні основних принципів спільного проведення акції.

"Перш за все, це заборона на використання партійної символіки і спроби перетворити відзначення національної дати на елемент передвиборчої кампанії", - зазначили в організації.

"Усі організації, що братимуть участь у відзначенні Дня Свободи, вважають абсолютно неприпустимим використання найманих мітингувальників для імітації власної значущості", - додали в КУПР.

"За наявною оперативною інформацією, деякі відомі сили ведуть переговори з "ляльководами" про замовлення кілька сотенних груп майданарбайтерів. Ми вважаємо такі дії ганьбою для народу України і залишаємо за собою право в разі виведення платних загонів поділитися зі ЗМІ детальними відомостями про замовників", - зазначили в організації.

"Використання партійної символіки під час мітингу на Майдані Незалежності одностайно вирішено вважати провладною провокацією і порушенням громадського порядку", - уточнили в КУПР.

Святкування річниці Помаранчевої революції і Податкового Майдану заплановане на 22 листопада.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...