Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович насварив місцеву владу за страшні ліфти і під’їзди

Середа, 2 листопада 2011, 10:07

Президент Віктор Янукович вимагає збільшити видатки на житлово-комунальну сферу у бюджеті на 2012 рік.

Про це він сказав на розширеному засіданні Кабміну у середу.

"Коли я попередньо дивився на бюджет, я побачив, Миколо Яновичу, що ми недостатньо коштів виділяємо на житлово-комунальне господарство. І якщо ми вважаємо, що це і далі так буде продовжуватися – на ентузіазмі людей, що вони будуть самі ремонтувати свої дахи, ліфти… Подивіться, що робиться з під’їздами, подивіться на двори!", - заявив Янукович.

"Сьогодні люди вже не радіють від того, що ми будуємо автобани. Вони кажуть: Коли черга вже дійде і до нас?", - додав він.

Янукович звернувся до спікера Володимира Литвина, присутньому на засіданні, врахувати це побажання при розгляді проекту бюджету у другому читанні.

"Я вважаю, що 5 мільярдів – це мінімум, який повинні мати регіони, а скоріше за все, цифра має бути значно більшою, для подолання проблем в житлово-комунальному господарстві", - сказав він.

Крім того, Янукович розкритикував керівників тих регіонів, які не затвердили план розвитку до 2015 року.

"Сьогодні у 14 регіонах немає стратегічних документів, які були затверджені до 2015 року. Я звертаю увагу на це і уряду, і адміністрації президента. Якщо ви будете сидіти і чекати, то дочекаєтеся. І губернатори, ті, хто не має регіональних планів, до кінця цього року разом з облрадами, будь ласка, розгляньте їх, визначте пріоритети…", - сказав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування