Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Херсонщині зник начальник відділу боротьби з корупцією

П'ятниця, 4 листопада 2011, 11:45

В Херсонській області зник начальник відділу боротьби з корупцією при податковій адміністрації Сергій Красновський.

Як повідомляє газета "Голос України", ще 31 жовтня він на своєму гумовому човні з мотором вирушив рибалити на річку Конку.

Човен, на якому Сергій Красновський виїхав з обласного центру, згодом знайшли біля човнової станції "Азимут" села Кардашинки Голопристанського району області.

За інформацією видання, двигун човна був у робочому стані, на борту знайшли нерозпаковані снасті та пляшку коньяку.

"А от власника - не було, і ніхто із селян незнайомої людини біля станції не зустрічав", - пише газета.

Рятувальники МНС при огляді акваторії тіла не виявили.

Як пише газета, було встановлено, що в день виїзду на риболовлю податківець кілька разів спілкувався по мобільному телефону зі своїми колегами по службі.

"Востаннє його розмова перервалася на півслові, начебто хтось висмикнув апарат з руки співрозмовника. Відтоді начальник відділу ні з ким на зв`язок не виходив", - зазначає видання.

Представники податкових органів не виключають, що Красновський виявив факти зловживань, почав їх розслідувати. Це, на їх думку, і стало причиною його зникнення.

Начальник Голопристанського райвідділу міліції Херсонщини Володимир Мартиненко підтвердив, що Красновського оголошено у розшук як без вісті зниклого.

Версію про вбивство, замасковане під нещасний випадок, правоохоронні органи поки ще основною не вважають - немає переконливої інформації про можливий мотив злочину.

За інформацією видання, у серпні 2011 року за матеріалами відділу боротьби з корупцією податкової адміністрації порушено кримінальну справу проти кількох працівників Державної податкової інспекції Херсона за фактами зловживання службовим становищем і посадової підробки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування