Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат Розинської запевняє, що проти неї була провокація

Вівторок, 8 травня 2012, 17:27

Наталя Розинська, яка побилася з працівниками ДАІ і є помічницею депутата від БЮТ Михайла Волинця, не виходить на зв'язок з депутатом.

Про це Волинець розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Я допускаю, що це провокація на високому рівні запущена. Можливо вона (Розинська) цього не розуміє сама", - зазначив Волинець.

"Я сьогодні подивився ролик. Звичайно, це сприймається негативно. У мене є версія, я трошки більше знаю. Я знаю, як співробітники міліції влаштовують провокації і виводять людину з рівноваги. Я був учасником подібного конфлікту, коли співробітники міліції займалися захопленням одного з магазинів", - розповів він.

"Вони через канал "1+1" показали, що я веду себе неадекватно. Мені було дивно, що досвідчений канал показав мене з негативного боку, хоча журналісти досвідчені, вони взяли у мене інтерв'ю, і очевидно, була вказівка ​​керівництва або ще когось показати негатив. Я привожу приклад, як працівники міліції поводяться нечесно, непорядно і можуть спровокувати", - зазначив політик.

Проте, депутат не схвалює поведінку своєї помічниці.

"Незважаючи на те, що я в минулому шахтар, я не матюкаюся. Мене можна виводити з рівноваги, хоча я намагаюся, як людина вже постарше, тримати себе в руках в будь-якій ситуації. Я не допускаю, що можна матюкатися в життя", - підкреслив він.

Волинець розповів, що намагався зв'язатися з Розинської, однак вона не відповідає на дзвінки.

"Я спробував сьогодні їй зателефонувати. Але Наталя Розинська не відповіла на мій дзвінок. Я не знаю, де вона знаходиться. Що я ще можу зробити? Я думаю, що вона повинна захищатися, або дати пояснення, або спростувати. Я не маю достатньо інформації , не спілкувався з працівниками ДАІ, не спілкувався з Розинською. Я бачив тільки ролик міліції", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...