Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко завалить будь-який проект - Безсмертний

Вівторок, 3 липня 2012, 20:37

Присутність екс-президента Віктора Ющенка у будь-якому проекті забезпечує його провал.

Про це заявив політик, екс-посол України в Білорусі Роман Безсмертний в ефірі телеканалу ТВі.

"Українська політика полівіла. Правий центр та взагалі праве середовище в ній відсутні", - заявив він.

Коментуючи створення "Правиці" Віктором Ющенком, він побажав колишньому президентові успіху, але зауважив, що йому потрібно взяти паузу.

"Для політики Ющенко ще зовсім молода людина, проте зараз йому треба взяти паузу. Очевидно, що його роки дають можливість довгий час залишатися в політиці. Але питання - у якій політиці та в якому статусі", - зазначив Безсмертний.

"Оточенню Ющенка варто чесно сказати колишньому президентові, що його присутність у будь-якому проекті зводить результат до нуля. Тож не треба палити бензин, бо з цього роя наїдку не буде ніякого", - додав він.

Втім, він підкреслив, Ющенко, як і багато інших українських політиків, розуміє, що правий центр та взагалі праве середовище в Україні відсутнє.

"Радикалізація української політики призвела до того, що правий спектр залишився оголеним. Тема правого центру сьогодні породжена ще й поверненням до мажоритарки та двома для мене несумісними тезами - прадигмами української політики: загального об'єднання на фоні мажоритарної кампанії і лозунгом омолодження, нових облич, заміни тощо", - розповів Безсмертний.

Це, а також цілий ряд інших компонентів, на його думку, призвело до того, що ідея правого центру стала очікуваною. За його словами, вона вигідна і адміністрації президента, оскільки перед нею стоїть завдання сегментації політичного спектру.

"Уявіть, скільки аргументів існує на користь правого напрямку політики. Ця ідея востребувана. Інша справа - хто візьме цей прапор: Ющенко, Матвієнко, Жебрівський чи хто-небудь інший", - переконаний Безсмертний.

Також він не виключає, що з часом до правого спектру прийде і Віталій Кличко.

Він наголосив, наразі представникам правого політичного спектру, як партизанським загонам, потрібно прориватися у парламент.

"Наступного дня після складання присяги депутата, їм потрібно оголошувати про створення депутатської групи, фракції і починати серйозну роботу. Бо те, що правий напрямок матиме перспективу, у мене сумнівів не викликає", - підсумував Безсмертний.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування