Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розраховує на 7% і знайшов фінансування

Понеділок, 9 липня 2012, 10:21

Екс-президент Віктор Ющенко сподівається одержати близько 7% на виборах.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті Комерсант-Україна.

"Ми сконцентруємося на підтримці 70-80 кандидатів в округах плюс сформуємо гідний партійний список. І ми розраховуємо, що сумарно не менше 50-60 осіб від нашої політичної сили буде представлено в новому парламенті", - сказав він.

"Це дозволить блокувати неприйнятну для нас політику й, в окремих випадках, формувати політику держави", - вважає Ющенко. 

На уточнення, що за партійним списком він очікує одержати мінімум 7%, він відповів: "Приблизно так".

На репліку про те, що  згідно соцопитувань у партії немає такого рейтингу, він сказав:

"Ні, але навіть виборча кампанія ще попереду! Є третина українців, які сьогодні не визначилися. Переконаний, що вони чекають такого проекту, як наш. Це і є наш мотив - інакше в українському парламенті вперше за 20 років може не виявитися націонал-демократичних сил".

На питання про фінансування Ющенко сказав, що "провів переговори з багатьма сторонами, які могли б підтримати ту політику, яку декларує політична сила й родина партій, що об'єдналися навколо НУ".

"І прихильники знайшлися. Знаєте, в усьому світі праві сили створюють клімат для бізнесу, а бізнес ці сили фінансово підтримує", - сказав він , але пообіцяв, що це не позначиться на списках. 

"Жоден представник бізнесу, готовий підтримати мою політичну силу, не ставив умову проходження в список. І я не має наміру їх туди включати. До того ж частина з них не хочуть називати своє ім'я, оскільки бояться переслідувань. Хоча є й ті, хто готовий офіційно заявити про свою підтримку", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...