Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція погрожує блокувати Раду, якщо не буде сенсорної кнопки

Вівторок, 5 лютого 2013, 07:29

В опозиції наполягають, що чергова сесія Верховної Ради може не відкритися у вівторок, якщо депутати більшості не будуть голосувати особисто.

Так, представник фракції "Свобода" Ігор Мірошниченко заявив газеті "Комерсант-Україна", що до введення в дію сенсорної клавіші II сесія Ради не буде відкрита.

"Ми будемо робити все, щоб депутати голосували персонально в залі, відповідно, ми готові до будь-яких дій, які забезпечать виконання Конституції... Якщо в депутатів від Партії регіонів не буде бажання голосувати особисто, сесія може не відкритися", - сказав він.

Заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Сас нагадав виданню, що ст. 37 закону "Про регламент" передбачає голосування шляхом підняття рук у випадку несправності електронної системи.

"Нас влаштував би такий варіант. Якщо вранці не буде введена в дію сенсорна клавіша, не виключено, що опозиція заблокує парламентську трибуну", - наголосив Сас. 

Як відомо, урочисте відкриття II сесії Верховної Ради VII скликання має відбутися о 10:00 у вівторок, 5 лютого.

Напередодні на погоджувальній раді опозиція вимагала особистого голосування кожного депутата шляхом уведення "сенсорної кнопки" на пульті голосування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...