Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" вимагає покарати переслідувачів Данилишина

П'ятниця, 1 березня 2013, 20:02

Партія "Батьківщина" обурена замовчуванням Генпрокуратурою інформації про припинення провадження в справі проти екс-міністра Богдана Данилишина.

Про це йдеться у заяві політсили.

"Сьогодні стало відомо, що ще у грудні минулого року було припинено провадження щодо екс-міністра економіки Богдана Данилишина через відсутність у його діях складу злочину", - нагадали у прес-службі.

"Навіть Генпрокуратура вимушена була визнати, що у справі, сфабрикованій за наказом режиму Януковича, немає жодного складу злочину", - йдеться у заяві "Батьківщини".

У партії обурені тим, що "влада Януковича майже три місяці замовчувала цей факт".

"Нагадуємо, що через політичні переслідування влади Януковича Данилишину довелося виїхати з України, залишити рідних і близьких, його незаконно було оголошено режимом у розшук, майже три місяці він провів у чеській тюрмі та був вимушений просити політичного притулку", - заявили у політсили.

"Вимагаємо покарати всіх винних у злочинному політичному переслідуванні екс-міністра уряду Тимошенко", - наголошується у заяві.

У "Батьківщині" зазначили, що "для визнання очевидних речей та закриття незаконного і безпідставного провадження щодо міністра уряду Тимошенко правоохоронцям знадобилося два з половиною роки".

"Ми обурені цим фактом і вимагаємо покарання злочинців, які незаконно переслідували чесного урядовця та паплюжили ім’я Богдана Данилишина", - йдеться у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування