Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ДемАльянс" попросив Януковича звільнити своїх активістів

Понеділок, 15 квітня 2013, 20:41

Партія "Демократичний Альянс" вимагає від президента Віктора Януковича звільнити своїх активістів, затриманих під час акції під Межигір'ям.

З відповідним зверненням партія звернулася до глави держави.

"Сьогодні "Демократичний Альянс" вимагає від Президента України свободу нашим активістам Максиму Панову та Василю Гацько та покарання винних в цьому свавіллі - суддів, міліціянтів, чиновників", - сказано у заяві.

"Так само, ми закликаємо кожного громадянина України діяти. Подолати свій страх чи байдужість і дати своїй свободі та правам шанс бути реалізованими", - йдеться у документі. 

"Кожен українець має право на свободу пересування, на свободу висловлювання своїх думок, на свободу протесту. Влада і суди вважають інакше? Доведемо їм нашу думку. Ми не будемо давати корумпованій владі шансів зробити порушення прав людини в Україні нормою. Тому закликаємо кожного до дій - в рамках закону, але реальних дій", - заявили у ГО.

"Демократичні цінності та виконання законів, повага до людини як до найціннішого в державі, прозорі демократичні процедури та чиновники, які працюють на народ, а не обкрадають його - все це має стати українською реальністю", - додали в "Демократичному Альянсі". 

Як відомо, 10 квітня активістів партії "Демократичний альянс" Василя Гацька та Максима Панова було заарештовано на 5 і 7 діб за участь в акції протесту біля Межигір’я.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування