Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко в Раду поки не хоче, а про місце Попова подумає

Понеділок, 8 квітня 2013, 20:16

Екс-глава МВС Юрій Луценко заявив, що не збирається найближчим часом ставати народним депутатом.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Якби у мене сьогодні була можливість балотуватися в депутати, я би відмовився категорично. Справа в тому, що політика сьогодні робиться не у Верховній Раді і навіть не в адміністрації президента", - заявив він.

На запитання про те, чи захотів би він поборотися за посаду міського голови Києва, Луценко зазначив: "Я подумав би. Але я так бачу, що у нас і там немає можливості, бо і виборів немає".

"Я впевнений, що сьогодні політика по врятуванню Києва знову ж таки пов’язана не з виборами мера Києва – тим більше, в нинішніх повноваженнях, які як собаці кістку кинули тому нещасному меру, якого насправді немає…", - додав він.

Водночас, за словами Луценка, політичний проект під назвою "Народна Самооборона" для нього відійшов у минуле.

"Самооборона" закінчена. Вона оголосила про приєднання до "Батьківщини" перед парламентськими виборами. Наш прапор стоїть у Музеї спільних перемог. Під цим підведено риску", - заявив він.

"Моє завдання, яке я бачу – я не збираюся ставати четвертим лідером опозиції. Слава богу, у нас є єдність трьох. Це дуже важливо. Я принципово це кажу", - зазначив Луценко.

Водночас він додав, що не доєднуватиметься до "Свободи", "Батьківщини" та "Удару" на акціях "Вставай, Україно!", бо "в нинішніх акціях опозиція не потребує ще одного виступаючого".

Однак Луценко додав, що підтримує те, що "опозиція пішла до людей".

Як відомо, депутат Верховної Ради Олег Канівець готовий скласти свій депутатський мандат для надання можливості Юрію Луценку бути обраним депутатом замість нього по округу №126 у Львівській області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування