Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція затримала свободівця за димову шашку під пам’ятником Леніна

Субота, 4 травня 2013, 11:59

Столична міліція затримала молодих людей, в тому числі з ВО Свобода, які підозрюються у підпалі димової шашки в центрі Києва під пам’ятником Леніну.

Про це повідомляє прес-служба київської міліції.

"3 травня 2013 року о 19.55 до чергової частини Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві по спецлінії "102" надійшло повідомлення від чоловіка, який охороняв пам'ятник Леніна на бульварі Т. Шевченка. Він розповів, що два невідомих молодика поклали до монумента пакет з квітами, після чого відбулося задимлення", - сказано в повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, а після проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали двох місцевих жителів.

Однин з них 1992 року народження є членом партії "Всеукраїнського об’єднання Свобода" та мав при собі посвідчення журналіста.

Інший – 1995 року народження є студентом одного із навчальних закладів Києва.

Було встановлено, що за кілька хвилин до вказаного часу в зазначеному місці під приводом покладання квітів до пам'ятника, вони підпалили димову шашку.

Наразі відносно затриманих складено протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), після чого обох було відпущено до вирішення справи в суді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...