Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Працівник "Кобри" збив насмерть двох людей на мотоциклі

Вівторок, 3 вересня 2013, 15:18

Неподалік від Переяслав-Хмельницького на дорозі Бориспіль - Дніпропетровськ сталася ДТП за участю працівника спецпідрозділу ДАІ "Кобра", в якій загинули дві людини на мотоциклі.

Переяслав-Хмельницька міжрайонна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом цієї дорожньо-транспортної пригоди, повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

"Як попередньо встановлено, близько опівночі на власному автомобілі "Міцубісі Галант" працівник спецпідрозділу ДАІ "Кобра", порушивши Правила дорожнього руху, допустив зіткнення з мотоциклом ІЖ "Планета", - сказано у повідомленні.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла отримав відкриту черепно-мозкову травму та був доставлений до реанімаційного відділення Переяслав-Хмельницької центральної районної лікарні, де наступного дня помер. Пасажир мотоцикла від отриманих травм помер на місці пригоди.

Відомості про вказану дорожньо-транспортну подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили загибель кількох осіб).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...