Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Брата віце-прем'єра Росії оштрафували за кульки для Путіна

Вівторок, 8 жовтня 2013, 22:57

Московський суд оштрафував підприємця Михайла Дворковича, який є братом віце-прем'єра Аркадія Дворковича, на 1 тисячу рублів за непокору поліції.

Про це у вівторок, 8 жовтня, повідомляє РАПСІ.

Крім самого Дворковича, суд оштрафував на таку ж суму трьох осіб, затриманих разом з ним. За даними агентства, це були друзі підприємця.

Дворкович раніше написав у твіттері, що його разом з друзями всю ніч протримали в тісній камері. Крім того, підприємець стверджував, що при затриманні йому не пояснили, на яких підставах воно проводиться.

Дворковича і його друзів 7 жовтня затримали на Волхонці. За словами підприємця, вони хотіли запустити на повітряних кулях у політ плакат з привітанням президента Росії Володимира Путіна з нагоди дня його народження, однак їм завадила поліція, яка визнала що відбувається неузгоджена акція.

Михайло Дворкович відомий як активний прихильник Володимира Путіна, і активно критикує в інтернеті опозицію. Затриманий разом з ним Сергій Каленик також підтримує чинного президента. Рік тому він привітав Путіна з днем ​​народження, вивісивши в центрі Москви великий транспарант.

Як відомо, 7 жовтня Путіну виповнився 61 рік.

Лента.ру

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування