Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Ющенко назвав Яценюка "приймаком", а Тимошенко "помилкою"

П'ятниця, 1 листопада 2013, 10:04

Третій президент України Віктор Ющенко вважає помилкою Арсенія Яценюка входження в партію ВО "Батьківщина".

Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Вести. Репортер", повідомляють "Українські Новини".

"Він розумна людина, але йому треба було дбати про власну політичну силу, формувати свою партію, йти з нею до кінця...", - вважає Ющенко.

На його думку, політичний клімат був би кращим, якби Яценюк мав свій політичний майданчик.

"Він був би більш натуральним і цікавим. А він у приймах, і в нього виникає багато свідомих і несвідомих обмежень. Я боюся, щоб його не використали", - зазначив Ющенко.

Екс-президент вкторе назвав Юлію Тимошенко "своєю помилкою", але зазначив, що для підписання угоди про асоціацію з ЄС необхідно знайти політико-правовий механізм вирішення питання екс -прем'єра.

"Влада повинна зрозуміти, що на кону стоїть майбутнє країни. Опозиція повинна усвідомити, що питання Тимошенко мало кого цікавитиме, якщо Україна провалить підписання Асоціації", - каже Ющенко.

"Тому мене дивує легковажність і влади, і опозиції. А також їхня деградація, яка стала особливо очевидною в контексті вирішення перешкод на шляху до ЄС. Я стаю песимістом - думаю, ми втрачаємо шанс, який нам було дано", - вважає екс -президент.

Як відомо, екс -президент Віктор Ющенко продовжує жити на державній дачі у будинку відпочинку "Конча -Заспа" , утримання якої коштує українським громадянам 30 мільйонів гривень на рік.

Згідно з останнім соцдослідженням 83,6% українців переважно негативно і цілком негативно ставляться до Ющенка.

7,8% ставляться до нього цілком позитивно або переважно позитивно, 8,3% респондентів не змогли відповісти на це питання і 0,3% не знають такого політика.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування