Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов пояснив, коли опозиція піде у групу щодо "законів Тимошенко"

Четвер, 7 листопада 2013, 10:51

Опозиція погодиться увійти до складу робочої групи для доопрацювання "законів Тимошенко" лише після прийняття у першому читанні запропонованого нею євроінтеграційного пакету.

Про це заявив журналістам у Верховній Раді у четвер заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчинов.

"Єдиний компроміс, який можливий для того, щоб робоча група розглядала питання, – закони мають бути прийняті у першому читанні", - заявив він.

"У випадку їх неприйняття робоча група буде розглядатися виключно як пряме затягування процесу і дезінформування європейських партнерів", - пояснив Турчинов

Він також наголосив, що наступний тиждень має бути пленарним для ухвалення остаточного рішення щодо даного пакету законопроектів.

За словами опозиціонера, Рада має або внести зміни до календарного плану, або скликати позачергову сесію на наступний четвер.

Тим часом лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко заявив, що опозиція не блокуватиме трибуну в Раді.

"Ми не будемо блокувати трибуну парламенту. Ми будемо шукати компроміс, для того щоб не зупиняти роботу Верховної Ради", - заявив лідер "УДАРу".

У четвер опозиція запропонувала Партії регіонів прийняти у першому читанні так званий євро інтеграційний пакет: закон про прокуратуру, вибори депутатів та закон Лабунської щодо лікування ув'язнених за кордоном.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...