Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція витягує спецкомісію щодо "закону Тимошенко" у суботу на засідання

П'ятниця, 8 листопада 2013, 22:52

Депутати від опозиції пропонують членам робочої групи з підготовки законопроекту про виїзд ув'язнених на лікування закордон зібратися у суботу, 9 листопада.

Зокрема, депутат УДАРу Ірина Геращенко в ефірі Шустер Live запропонувала в суботу доопрацювати законопроект, в понеділок його ухвалити, а у вівторок підтримати всі євроінтеграційні законопроекти.

У свою чергу член "Батьківщини" Сергій Соболєв зазначив, що в п'ятницю ввечері зідзвонився з головою комітету Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрієм Кожем'якіним.

"Він сказав, що завтра в 9 ранку секретаріат комітету буде на роботі. Комітет буде відкритий для роботи комісії. Все тепер тільки за Партією регіонів. Нехай тепер голова тимчасової спецкомісії пан Васильєв збирає комісію. Наші представники завтра з'являться на засідання комісії", - сказав Соболєв.

Пізніше Геращенко уточнила, що спікер Ради Володимир Рибак досі не підписав розпорядження про створення робочої групи з підготовки законопроекту, бо комуністи не дали туди свого кандидата.

Як відомо, Рада створила спецгрупу з підготовки законопроекту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон. Її очолив регіонал Геннадій Васильєв.

Із 13 місць у цій комісії опозиції віддали 5.

Спочатку планувалося, що перше засідання робочої групи відбудеться 11 листопада.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...