Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму вже звинуватили опозицію в насильстві і посяганні на конституційний лад

Неділя, 1 грудня 2013, 21:02

Президія Верховної Ради Криму заявила, що "нинішні опозиційні виступи в Києві ставлять під загрозу політичну та економічну стабільність в Україні".

Про це йдеться у зверненні президії кримського парламенту, оприлюдненому на офіційному сайті.

"Події останніх днів у Києві викликають серйозну тривогу за майбутнє нашої країни. Під загрозу поставлено політичну та економічну стабільність у державі, її цілісність і самі основи конституційного ладу", - сказано в повідомленні.

На думку президії, " купка політиканів намагається під виглядом боротьби за європейський вектор розвитку захопити владу в країні".

"Особливе обурення", у кримських депутатів " викликає той факт, що у нинішнього Майдану ті самі вожді, що й дев'ять років тому".

На їх думку, "ці політичні банкрути взяли собі в союзники неонацистів з ВО "Свобода"... і перейшли від мирних маніфестацій до насильницьких дій - масових заворушень та захоплення державних установ.

"Хроніка подій у Києві переконує в тому, що вони були заздалегідь сплановані і чітко організовані. Ми всі є свідками чергового політичного спектаклю, режисери якого маніпулюють свідомістю мас", - йдеться в заяві.

Як відомо, в неділю в Києві проходить мирна акція протесту проти згортання євроінтеграції та свавілля "Беркута", який розігнав мирних демонстрантів в ніч на суботу.

У той же час в різних куточках центру міста періодично виникають провокації. Їх влаштовують невідомі в масках, які потім розбігаються.

Інна Богословська повідомила, що провокатори працюють на владу.

Кілька облрад на півдні і сході України вже призначили позачергові сесії для розгляду "ситуації в Україні".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування