Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від Януковича зажадали перезавантаження влади та звіту про "таємну вечерю" з Путіним

Неділя, 8 грудня 2013, 13:28

Опозиція вимагає повного перезавантаження влади та дострокового парламентських і президентських виборів.

Про це в ході "Маршу мільйона" на Майдані Незалежності в Києві заявив лідер партії УДАР Віталій Кличко.

"Ми вимагаємо, щоб тих, хто брав участь у побитті студентів, було покарано... Щоб не було цього ганебного уряду на чолі з Азаровим. Ми вимагаємо повного перезавантаження влади. Нам потрібні дострокові президентські та парламентські вибори", - заявив він.

У свою чергу лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив:  Майдан вимагає від президента Віктора Януковича негайно оприлюднити домовленості, які були досягнуті в ході зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним на переговорах в Сочі.

"Сьогодні вони впали на коліна перед Путіним, перед Кремлем і здають Україну. Не допустимо цього!", - заявив Тягнибок.

"Ми вимагаємо всім Майданом негайно оприлюднити, що це за такі таємні переговори (в Сочі між президентами РФ і України), які наслідки тих переговорів, народ повинен знати про це. Не можна за спинами людей про щось там домовлятися від імені народу", - заявив Тягнибок.

Також він підкреслив, що за час Євромайдану "люди пропадають без вісті" через незаконні арешти, а "16 осіб незаконно арештовані, до затриманих не допускають адвокатів".

"Це сталінізм!", - заявив він.

При цьому він додав: "Для перемоги нас має бути дуже багато. Ми повинні стояти і блокувати цю владу, а це означає - ніяких сварок між собою".

"Наші вимоги чіткі - покарати бандитів у погонах, які били активістів, випустити всіх політичних в'язнів єевромайдану, відставка уряду Азарова, перезавантаження влади, перевибори президента і парламенту, підписання асоціації з ЄС", - заявив Тягнибок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування