ЯНУКОВИЧ: Я НЕ ЗБИРАЮСЯ У ВІДСТАВКУ

Субота, 22 лютого 2014, 15:17

Президент України Віктор Янукович заявив, що не має наміру подавати у відставку і залишати країну.

Про це він сказав в ефірі телеканалу 112.

"Все, що сьогодні відбувається, більшою мірою, - це, звичайно і вандалізм, і бандитизм, і державний переворот. Це моя оцінка, я в цьому глибоко переконаний", - заявив Янукович.

"Що я буду далі робити? Я буду робити все, щоб захистити свою країну від розколу і зупинити кровопролиття. Я ще не знаю, як я це буду робити", - додав він.

"Я вже сьогодні багато зустрічався з людьми, радився - у мене була така можливість. Я також поїду по Південному Сходу країни, який поки ще менш небезпечний або більш безпечний. Я буду продовжувати їздити зустрічатися з людьми", - розповів президент.

"Я хочу знайти відповідь, що ми будемо далі робити в країні. Яким шляхом підемо. І звичайно та паніка, яка сьогодні охопила, я скажу нормальних людей - і на заході, і на сході, і в центрі... Я бачив, що робиться в Києві. По моєму автомобілю стріляли, але у мене немає страху", - заявив Янукович.

"Мене охоплює горе за нашу країну. Я відчуваю відповідальність. І що ми будеом далі робити, я буду щодня про це публічно говорити", - додав він.

"Я залишаюся на території України. Я буду закликати всіх міжнародних спостерігачів, всіх посередників, які брали участь у цьому політичному конфлікті, щоб вони зупинили бандитів, це не опозиція, це бандити", - вважає політик.

"Сьогодні на виході з парламенту депутатів б'ють, закидають камінням, залякують. Рішення, які зараз приймають (у Раді), всі протизаконні. Я нічого підписувати не буду з бандитами, які сьогодні тероризують всю країну і український народ, ганьблять Україну", - заявив Янукович.


"Я буду шукати шляхи. Я подивлюся на реакцію міжнародної спільноти. Я подивлюся, як вони можуть виконувати теж свої зобов'язання", - сказав президент.

"Працює міністр закордонних справ. Він поки ще легітимний, Кожара Леонід Олександрович", - зазначив Янукович.

"Вчора він мені доповідав про те, що розмовляв з європейцями, з міністром закордонних справ Польщі. Вчора ввечері він дзвонив у Сполучені Штати. Вчора мав розмову з президентом Росії Путіним, який мені сказав, що мав розмову з президентом США Обамою. І я сподіваюся, що я всі ці дні буду вести ці переговори", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування