Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок каже, що "Свобода" свідомо "збила" свій імідж на Майдані

П'ятниця, 4 квітня 2014, 09:59

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що під час Майдану його партія свідомо пішла на певну зміну іміджу і втрату рейтингу.

Про це кандидат у президенти заявив в ефірі "5 каналу", повідомляє прес-служба каналу.

Тягнибок сказав, що люди очікували від "Свободи" більш рішучіших дій, але його партія була частиною єдиної опозиційної команди і дотримувалая спільних інтересів.

"Ми свідомо йшли на збивання певного нашого іміджу, ми розуміли, що рейтинги наші впадуть. Це у першу чергу стосується "Свободи", тому що від "Свободи" очікували більшого – більш рішучіших, більш радикальніших дій, але ми були частиною єдиної, загальної команди і ми вимушені були це зробити", - сказав Тягнибок.

"Хто буде збирати вершки, повірте, – це не буде мати великого значення. Має значення, що в другому турі не буде кандидувати Янукович, має значення, що ми зараз з вами будуємо зовсім нову державу", - заявив він.

Водночас, Тягнибок сказав, що Росія зриватиме вибори, щоб Україна не отримала легітимного президента:

"Вони можуть почати військову агресію – якщо почнеться війна, то які вибори? Вони можуть почати робити різні провокації, вони навіть можуть робити, інспірувати якісь терористичні акти, а можливо їх і реалізовувати. Тобто, для них найважливіше, щоб 25-го травня Україна не отримала легітимного президента".

"Бо що вони зараз говорять: ми не говоримо з українською владою, бо вона не легітимна. Тому нам потрібно зробити все, щоб ми як держава мали цього легітимного президента", - наголосив Тягнибок.

"Якби Господь дав таку можливість якось змінити ситуацію, то я пропонував би вже в цю неділю провести вибори – нам потрібно якнайшвидше легітимізувати українську владу, президентську вертикаль, виконавчу структуру і, в тому числі, законодавчу", - сказав він.

"Цілком може бути, що після президентських виборів нам потрібно буде проводити парламентські", - додав Тягнибок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування