Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку триває бій за аеропорт - ЗМІ

Субота, 5 липня 2014, 14:08

Станом на 12.30 ситуація в Донецьку - напружена.

Про це йдеться на офіційному сайті Донецького міського голови Олександра Лук'янченка.

За повідомленнями городян, в районі Донецького аеропорота чути вибухи, в небі над ним помітно літаки, - відзначили в прес-службі.

"Просимо мешканців будинків, розташованих поблизу аеропорту, не залишати межі своїх квартир, не підходити до вікон і не виходити на вулицю без крайньої потреби", - закликали у відомстві.

Як пише місцевий сайт міста 62.ua, орієнтовно об 11.30 у Донецьку розпочався бій за аеропорт.

За словами мешканців Київського району, з боку сел.Жовтневе, яке прилягає до території аеропорту, лунають сильні вибухи.

"Імовірно почала працювати авіація. Принаймні, з боку Авдіївки жителі бачать і чують штурмові літаки", - зазначає видання.

Як відомо, терористи масово залишають захоплені міста Донецької області та колонами прямують до Донецька. Одна з таких колон покинула Костянтинівку. 

Велика частина терористів направляються в місто Донецьк по трасі. У Донецьку місцеві сепаратисти, які називають себе "ДНР" і банд-угрупування "Батальйон" Схід "поки не визначилися чи співпрацювати зі "Стрілківцями".

Вночі у Слов'янську був бій: терористи виїхали на автотранспорті в сторону Краматорська і міста Артемівськ. На блокпостах навколо міста залишилася невелика кількість бойовиків з місцевих. Основні адміністративні будівлі міста заміновані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування