Новоазовськ брали дві колони техніки російської армії - РНБО

Четвер, 28 серпня 2014, 13:27

Українські військові мусили відступити з Новоазовська під тиском двох колон важкої техніки російської армії.

Про це заявили у четвер в РНБО.

Загалом під контроль російських військових перейшло місто Новоазовськ, а також ряд населених пунктів Новоазовського, Старобешівського, Амвросіївського р-нів.

В РНБО розповіли, що спочатку у середу близько 11 ранку околиці Новоазовська та позиції АТО були обстріляні з установок "Град" з території Росії.

"Після цього о 12:30 почалася атака двома колонами військової техніки у складі танків, БМП та БТР, які зайшли в Україну з Весело-Вознесенки та Максимова Ростовської області РФ", - йдеться в повідомленні.

"Не маючи важкого озброєння прикордонники та гвардійці відступили. З метою збереження життя українських військових та перегрупування сил та засобів наказом командування АТО з Новоазовська були виведені підрозділи об’єднаних сил АТО, МВС і Держприкордонслужби", - пояснили в РНБО.

За даними українських силовиків, ближче до вечора середи "обидві російські колони увійшли у Новоазовськ".

Бронетехніка росіян також знаходиться в околицях Новоазовська, зокрема, біля Холодного зафіксовано систему залпового вогню "Ураган".

На Маріупольському напрямі сили АТО продовжують "удосконалення інженерно-фортифікаційного обладнання блокпостів та опорних пунктів та здійснюються профілактичні заходи на території міста Маріуполь".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування