Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Упізнано рештки ще 10 жертв катастрофи літака "Боїнг 777"

П'ятниця, 5 вересня 2014, 21:36

На минулому тижні були ідентифіковані рештки ще 10 жертв катастрофи літака "Боїнг 777" Малазійських авіаліній, після чого їх кількість досягла 193.

Про це повідомляється на офіційному сайті уряду Нідерландів в п'ятницю.

Як наголошується в повідомленні, з 10 ідентифікованих минулого тижня жертв катастрофи шість є громадянами Нідерландів і чотири - інших держав.

Громадянство інших не розголошується на прохання посольств відповідних країн, наголошується в повідомленні.

17 липня в Донецькій області зазнав краху пасажирський літак авіакомпанії Malaysia Airlines "Боїнг-777". За даними авіакомпанії, на борту літака знаходилося 298 осіб: 15 членів екіпажу і 283 пасажири.

На борту авіалайнера перебували 192 громадянина Нідерландів (один з них мав подвійне громадянство Нідерланди/США), 44 малайзійці (включаючи 15 членів екіпажу і двох немовлят), 27 австралійців, 12 індонезійців (серед них одне немовля), 10 британців (один із них мав подвійне громадянство Велика Британія/ПАР), чотири німці, чотири бельгійці, три філіппінці, один канадець і один громадянин Нової Зеландії.

За даними українських силовиків, літак збили з установки "Бук" терористи, яких забезпечує зброєю Росія.

ЗРК "Бук" створені для знищення швидкісних військових літаків на великих висотах.

Ракети із комплексів "Бук" не влучають в літак безпосередньо. Ракета наздоганяє літак та вибухає поруч із ним, створюючи велику хмару шрапнелі.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: