"Народна люстрація" дісталася до вотчини Порошенка

Середа, 1 жовтня 2014, 15:37

Громадські активісти змусили виконувача обов’язків начальника Вінницької митниці Юрія Стороженка написати заяву про звільнення.

Про це "Укрінформу" повідомили громадські активісти – учасники "люстраційного" візиту до посадовця.

"Кар’єра пана Стороженка за часів Януковича, на нашу думку, була підозріло стрімкою. Ми вважаємо, що така людина очолювати митницю після Революції гідності не може. Свій ультиматум ми повідомили йому ще минулого тижня, і він мав вибрати - добровільне звільнення або сміттєвий бак", - розповіли активісти.

"Сьогодні ми прийшли без сміттярки, як нормальні люди. Але це не завадило нам домогтися того, щоб в.о. начальника митниці написав заяву про звільнення", - зазначили активісти.

За їх словами, посадовець не хотів писати заяву про звільнення, посилаючись на те, що іще не призначений начальником Вінницької митниці – найближчий тиждень перебуватиме у статусі виконувача обов’язків. Утім, мітингувальників його аргументи не переконали.

Після телефонних консультацій зі столичним керівництвом чиновник заяву на звільнення таки написав, щоправда, з третьої спроби. Активісти двічі повертали митнику документ "на доопрацювання" через неправильно вказані дату та посаду.

Державна фіскальна служби призначила Стороженка виконуючим обов’язки начальника Вінницької митниці 8 вересня.

До цього призначення 42-річний Стороженко очолював Тернопільську митницю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...