Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія обіцяє захищати Путіна, Сі Цзіньпіна і Кастро

Середа, 8 жовтня 2014, 14:55

Москва буде домагатися засудження міжнародним співтовариством спроб ззовні змінити владу в різних країнах.

Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, пише РІА "Новости".

"Ми вкрай негативно ставимося до спроб зміни влади в суверенних державах шляхом реалізації деяких дій ззовні", - заявив Лавров.

За його словами, "це стосується Венесуели, Куби, Росії, Китаю, і будь-якої іншого держави, включаючи держави Євросоюзу".

"Спроба втручатися у внутрішні справи, намагатися використовувати якісь інструменти для того щоб "розігрівати" обстановку, створювати напруженість, є протиправним. Вони не відповідають зобов'язанням держав за міжнародним правом", - заявив Лавров.

"Ми ставимося до них негативно і домагатимемося того, щоб міжнародне співтовариство засудило такі спроби і закликало від них раз і назавжди відмовитися", - додав він.

Як відомо, Путінська Росія після Революції Гідності окупувала частину суверенної України - АР Крим - і організувала збройні банди на Донбасі.

Бойовики на Сході України отримують з РФ гроші, зброю і найманців, а 24 серпня їм на допомогу прийшли регулярні частини російської армії.

Визнані в Україні терористичними "ЛНР" і "ДНР" вимагають зміни конституційного ладу України і "незалежності", часто вони погрожують повалити київську владу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування