Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Активіста Антикорупційного комітету Майдану вбили ножем - міліція

Вівторок, 2 грудня 2014, 10:25

Столична міліція відкрила кримінальне провадження за фактом убивства одного з керівників ГО "Антикорупційний комітет Майдану" Олександра Костренка.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба київської міліції.

За даними МВС, труп Костренка виявили 30 листопада.

Близько 20 години вечора знайомий загиблого зайшов до орендованої квартири і знайшов останнього з численними ножовими пораненнями та травмою голови. За словами експертів, смерть настала близько 18 години вечора.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство".

Правоохоронці розглядають ряд версій: професійна діяльність, корисливі спонукання та інші. Триває слідство.

Як відомо, про смерть Костренка повідомив активіст "Антикорупційногог комітету Майдану" Антон Черниш.

"На момент своєї смерті Сашко займався боротьбою з корупцією в органах державної влади, разом зі мною входив до складу Консультативної ради при Генеральній прокуратурі, боровся з фактами незаконного виселення людей та був незамінним консультантом в юридичних та процесуальних питаннях", - повідомив Черниш у Facebook.

У свою чергу голова Консультативної ради при Генеральній прокуратурі України Володимир Бойко заявив, що ані загиблий Костренко, ані автор повідомлення Черниш ніколи до складу Консультативної ради при Генеральній прокуратурі України не входили й жодного відношення до її діяльності не мали.

За словами Бойка, раді невідомо, чим займались вказані активісти й що становить собою їх громадська організація "Антикорупційний комітет Майдану".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування